Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Prăpăd în judeţul Timiş, din cauza vremii! Mii de locuinţe, fără curent electric şi drumuri blocate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vântul care a suflat cu putere în ultimele ore a creat mari probleme în judeţul Timiş, unde pompierii au avut zeci de intervenţii.

Au fost solicitaţi la acoperişuri smulse de vânt, la bucăţi de zid care s-au prăbuşit şi la accidente rutiere.

CITEŞTE ŞI: Începe colectarea deșeurilor voluminoase în zona 1 Timiș! Vezi aici care sunt localitățile vizate

Cea mai gravă situaţie a fost la Sânnicolau Mare, unde bucăţi mari de tencuială şi cărămizi s-au desprins de pe un perete şi au căzut peste o persoană care a fost rănită.

În total, pompierii au intervenit la 30 de asftel de cazuri.

De asemenea ei au fost solicitaţi să degajeze drumuri şi chiar un tronson de cale ferată, după ce zeci de arbori au fost rupţi de vânt şi doborâţi la pământ.

Din fericire, la ora actuală nu mai sunt astfel de probleme, astfel că pe raza judeţului Timiş, traficul rutier şi feroviar de desfăşoară în condiţii normale.

Sunt însă probleme cu alimentarea cu energie electrică, 5.520 de gospodării din Manăștiur, Silagiu, Banloc, Sânnicolau Mare, Gotlob, Șandra, Giulvăz sunt fără curent.

CITEŞTE ŞI: 47 de oameni au murit în accidente cumplite, pe drumurile din Timiş! Alţi opt oameni au fost ucişi cu sânge rece

Vestea bună este că desi a şi plouat destul de mult, în ultimele ore, nu este risc de inudaţii.

Reprezentanţii Administraţiei Apelor Române spun că nu au fost înregistrate depăşiri ale cotelor de atenţie, pe niciun râu din judeţ.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login