Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Pot începe lucrările de extindere la patru benzi pe Bulevardul Sudului!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

S-a finalizat licitaţia şi urmează să fie semnat, în aceste zile, contractul pentru extinderea la patru benzi a Bulevardului Sudului.

CITEȘTE ȘI: Înfrângere în instanţă! Primarul PNL din Ghiroda a pierdut procesul cu Sursa de Vest

Municipalitatea a pus la bătaie pentru realizarea acestui proiect 10,1 milioane de lei fără TVA. Două oferte au fost depuse:

1 Asocierea SUPER CONSTRUCT SRL (lider) – INSTGAT SRL–ELECTROECHIPAMENT INDUSTRIAL SRL–BUZU RRB DESIGN SRL – ROMTIM INSTAL SRL

2 PORR CONSTRUCT SRL Subcontractanţi: PATH’S ROUT SRL, TUBULAR TEHNO SISTEM SRL, CONS ELECTRIFICAREA INSTAL SRL, VIMATO SRL.

Câştigător a fost desemnat PORR CONSTRUCT SRL cu o ofertă financiară de puțin peste 9 milioane de lei, fără TVA. Durata este de două luni pentru proiectare și 10 luni pentru execuţie.

Nu au fost înregistrate contestaţii la această procedură de achiziţie, astfel că în perioada imediat următoare va fi semnat contractul de finanțare.

CITEȘTE ȘI: Iepurașul vine cu vaporașul pentru copiii din centrele de plasament din județ, dar și pentru bătrânii defavorizați!

Modernizarea și extinderea Bulevardului Sudului, pe sectorul cuprins între bulevardul Iosif Bulbuca şi strada Mareşal C-tin Prezan prevede următoarele lucrări: lărgirea la  4 benzi de circulaţie, partea carosabilă va avea o lăţime de 13 m şi va fi încadrată de zone verzi cu lăţimea de 1.00 -1,50 m., vor fi platforme pentru parcarea autoturismelor, pe ambele părţi ale carosabilului proiectat, se vor amenaja trotuarele pe ambele părţi. Vor fi amenajate piste pentru biciclişti pe ambele părţi ale străzii, acestea vor fi bidirecţionale, vor avea o lăţime de câte 1,50 m şi se vor amplasa între trotuar şi zonele verzi proiectate. Vor fi realizate alveole pentru staţiile de transport în comun (troleibus şi autobus), vor fi reabilitate rețelele de apă și canalizare, va fi refăcut sistemul de  iluminat stradal pe întreaga lungime a bulevardului și totodată se va introduce canalizaţia subterană pentru rețelele de telecomunicații,

Ultima modificare Marți, 23 Aprilie 2019 16:35

1 comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login