Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Polițiștii smardoiași, care au nenorocit doi tineri nevinovați, trimiși în judecată

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii din cadrul IPJ Timiş şi jandarmul, care au bătut doi tineri nevinovați, după ce au confundat mașina lor cu cea a unui infractor dat în urmărire generală, au fost trimişi în judecată.

Li se aduc acuzații grave de vătămare corporală și purtare abuzivă.

CITEȘTE ȘI: Descoperire șocantă! Un bărbat a găsit un cadavru în apropierea unei ferme

Este vorba despre polițiștii Țicu Darin, Marius Necula, Alexandru Gruber și jandarmul Alexandru Eugen Gavrilă.

În referatul procurorilor militari se arată că cei patru au dat dovadă de o violență extremă. Mai exact, ei i-au bătut ca pe animale pe cei doi tineri nevinovați, lovindu-i cu pumnii și picioarele și cu un baston telescopic.

“În mod concret, una dintre victime a fost lovită cu putere în mod repetat cu piciorul, de către inculpatul Gavrilă Alexandru Eugen, în timp ce era imobilizată. Totodată, inculpatul Ţicu Darin a imobilizat una dintre persoanele vătămate şi apoi a lovit-o repetat cu pumnul, precum și cu un baston metalic, iar pe cealaltă victimă, care era deja  imobilizată prin încătuşare cu mâinile la spate și fusese deja lovită de alţi inculpaţi, a proiectat-o pe asfalt. De asemenea, inculpatul Necula Marius a lovit în mod repetat cu picioarele una dintre persoanele vătămate în timp ce aceasta era întinsă pe sol şi imobilizată, iar ulterior a ridicat victima şi a proiectat-o violent cu faţa de asfalt. Față de cea de-a doua persoană vătămată, inculpatul Necula Marius a aplicat lovituri dure și repetate cu picioarele, în zona mediană şi superioară, în timpul procedurii de imobilizare la sol, dar şi cu pumnul în zona feţei. La violențele exercitate asupra șoferului și pasagerului din autoturismul oprit a participat și inculpatul Gruber Alexandru, care a lovit cu pumnii şi cu un baston telescopic o persoană vătămată. Inculpatul Gruber Alexandru a lovit cu bastonul telescopic, în zona membrelor inferioare, și a doua persoană vătămată, în timp ce aceasta era întinsă pe sol şi imobilizată de un alt inculpat”, se arată în comunicatul de presă transmis de Ministerul Public.

CITEȘTE ȘI: Foto: Căutări disperate, după ce un bărbat a plonjat cu maşina în lac! Ce au găsit scafandrii?

După ce au fost loviți și imobilizați, bărbații au fost duși la secție, însă fiindcă starea lor de sănătate era extrem de gravă, au fost internați de urgență în spital pentru intervenții chirurgicale. Au avut nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale, iar unul dintre ei a rămas fără splină.

În urma purtării agresive, polițiștii agresori riscă acum până la șapte ani de închisoare.

Articole pe aceeași temă:

CITEȘTE ȘI: Video! Au apărut imaginile cu polițiștii ce au bătut doi tineri până i-au băgat în sala de operație!

CITEȘTE ȘI: Ultimă oră! Ce au decis judecătorii, în cazul celor trei poliţişti şi un jandarm, care au bătut doi tineri nevinovaţi?

CITEȘTE ȘI: Poliţiştii smardoiaşi din Timişoara au fost puşi sub acuzare! Cum îi apără cei din IPJ?

CITEȘTE ȘI: Atenţie! Poliţiştii smardoiaşi, lăsaţi de şeful IPJ Timiş, să bată în continuare oameni nevinovaţi

CITEȘTE ȘI: Caz incredibil la Timişoara! Poliţiştii, acuzaţi că au bătut doi oameni până i-au băgat în spital

Ultima modificare Miercuri, 31 Ianuarie 2018 13:03

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login