Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Polițiștii au împânzit Timișul! Sunt aproape 900 de agenți pe străzile județului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sute de oameni ai legii se află în aceste momente pe străzile din Timiș!

Aceștia vor rămâne acolo și zilele următoare, pentru a se asigura că minivacanța ce tocmai a început se desfășoară în condiții de siguranță, fără prea mult scandal.

În perioada 30 noiembrie - 04 decembrie, poliţiştii Inspectoratului Judeţean Timiş sunt la datorie, în serviciul comunităţii, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, protejarea patrimoniului şi a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor. Astfel, aproape 900 de oameni ai legii acţionează pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor angrenaţi, 515 sunt poliţişti de ordine publică, 132 de la rutieră, 120 de investigaţii criminale, 44 de la transporturi, iar restul de la alte structuri, respectiv: investigarea criminalităţii economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase. Structurile de poliţie transporturi vor patrula în 25 de trenuri de călători, precum şi în 10 staţii şi triaje de cale ferată.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login