Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Polițiștii și jandarmii, la datorie, de Florii! Sute de forțe de ordine, pe străzi în acest weekend, în Timiș

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sute de forțe de ordine, la datorie în weekendul Floriilor, în Timiș!

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș vor fi la datorie în acest sfârșit de săptămână, pentru ca Sărbătorile de Florii să fie celebrate în siguranță, iar prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid – 19 să fie respectate.

În acest sens, peste 500 de poliţişti vor acţiona în zilele de weekend, în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii ale statului cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice și respectarea măsurilor de sănătate publică.

Efectivele de poliție care participă la misiuni în această perioadă vor acționa, pe de o parte pentru prevenirea și descurajarea faptelor antisociale, iar pe de altă parte pentru combaterea acelor fapte care încalcă normele în vigoare. Scopul nostru nu este aplicarea de sancțiuni, ci de a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2!”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Astfel, polițiștii, în echipe mixte cu jandarmi, polițiști locali, pompieri și cu reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Timiş, vor desfășura activități specifice în centre comerciale, piețe, mijloace de transport în comun și pe terase, scopul fiind verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară luate de autorități.

Și jandarmii timișeni sunt la datorie, în acest sfârșit de săptămână. De asemenea, aceștia vor asigura ordinea publică în zona lăcaşurilor de cult repartizate din Timișoara, Lugoj, Făget, Buziaș, Sânnicolau Mare și Deta, unde se vor desfăşura slujbe religioase cu ocazia sărbătorii „Duminica Floriilor”.

Ultima modificare Sâmbătă, 24 Aprilie 2021 13:02

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login