Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Poliţiştii de frontieră au salvat doi cetăţeni afgani, din râul Timiş, care au încercat să intre ilegal în țară, din Serbia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră au intervenit rapid în sprijinul a doi tineri afgani, aflaţi în pericol în apele râului Timiş, încercând să intre ilegal în ţară.

Imediat, a fost anunţat un echipaj medical, aceştia fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri de specialitate.

CITEȘTE ȘI: Anunț de ultimă oră! Când am putea renunța la masca de protecție?

În data de 09.04.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă. Astfel, au observat, pe direcţia localităţii de frontieră Grăniceri, în apele râului Timiş, două persoane care strigau după ajutor. Din acel moment, poliţiştii de frontieră au demarat o acţiune de salvare a persoanelor, acestea fiind scoase din apă şi aduse în siguranţă la mal”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră.

În acelaşi timp, a fost apelat serviciul de urgenţă 112 prin care s-a solicitat o ambulanţă pentru a acorda îngrijiri de specialitate persoanelor salvate. 

După sosirea ambulanţei şi acordării îngrijirilor medicale la faţa locului, cei doi bărbaţi, cetăţeni afgani, în vârstă de 18 şi 21 de ani, au fost transportaţi la spital.

CITEȘTE ȘI: Aproape 5.000 de noi infectări cu COVID, de ieri până azi! Numărul deceselor şi al pacienţilor la terapie intensivă, în continuare unul mare

În momentul de faţă cei doi se află în afara oricărui pericol.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale care se impun.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login