Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Poliţişti din IPJ Timiş, legături strânse cu interlopii! Cum îi ajutau agenţii, pe traficanţii de cocaină şi bătăuşii din oraş?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Au ieşit la iveală detalii uluitoare despre reţeaua de trafic de cocaină destructurară de procurorii DIICOT Timişoara, în urma percheziţiilor miercuri.

Membrii grupării conduse de temutul Lucian Boncu recurgeau adesea la acte de o violenţă extremă pentru a-şi asigura supremaţia.

Activitatea lor infracţională a fost posibilă ani la rând, graţie legăturilor strânse pe care interlopii le aveau cu poliţişti din cadrul IPJ Timiş.

CITEŞTE ŞI: A fost găsită copila care a dispăut în urmă cu o săptămână! În ce stare au descoperit-o poliţiştii?

Agenţii le ofereau interlopilor informaţii secrete şi chiar îi învăţau cum să scape de răspunderea penală.

“Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că inculpatul B. L. A și-a apropiat în timp diferite cadre de poliție din IPJ Timiș, rolul acestora fiind acela de a-i sprijini activitatea infracțională, prin oferirea de informații legate de eventualele anchete care îl vizează sau de date nepublice, cum sunt cele din bazele de date informatizate ale poliției. Astfel, un exemplu în acest sens, l-a reprezentat inculpatul Ilin Dragan, agent de poliție, cu care inculpatul B. L. A a avut diferite întâlniri”, transmite DIICOT.

Ancheta procurorilor DIICOT vizează două dosare: unul de trafic de cocaină şi unul prinvind constituirea unui grup infracţional organizat, care se ocupa cu şantaje şi acte de violenţă.

CITEŞTE ŞI: Societatea Colterm pregătită de iarnă doar pe hârtie! Semnal de alarmă tras de prefectul de Timiș

În dosarul de trafic de droguri, nouă suspecţi, printre care şi Lucian Boncu, au fost arestaţi preventive pentru 30 de zile, iar alţi 11 au fost plasaţi sub control judiciar.

În cel de-al doilea dosar, deschis pentru acte de violenţă, nouă persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, însă cele mai multe dintre ele sunt deja arestate în cazul cu cocaina.

Ionuţ Nasleu, fost consilier personal al lui Nicolae Robu, a fost şi el audiat în dosarul privind actele de violenţă.

El a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliştii pe această temă, însă de-a lungul timpului şi-a asumat prietenia cu interlopii din oraş, în special cu Lucian Boncu.

A spus mereu că nu se dezice de aceste relaţii, pe care şi le-a făcut pe vremea în care organiza gale de K1.

 

 

 

 

Ultima modificare Vineri, 25 Octombrie 2019 17:15

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login