Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Placă comemorativă pentru polițistul Cristian Amariei, căzut la datorie! A fost dezvelită în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Polițistul Cristian Amariei, din cadrul Poliției Orașului Recaș, a fost împușcat mortal, în data de 2 iunie într-o misiune. 

CITEȘTE ȘI: Accident în lanț! Trei mașini s-au izbit violent, una dintre ele a ajuns într-un șanț! Două dintre victime sunt în stare gravă 

Polițistul erou a fost înaintat în gradul de subinspector de poliție post-mortem și decorat cu Emblema de Onoare pentru merite deosebite în slujba comunității.

Cristian Amariei a fost împușcat mortal de un individ extrem de periculos, Ionel Lepa, dat în urmărire generală. Polițiștii aveau informații despre locul unde se ascundea acesta, iar în misiunea de capturare Cristian Amariei a fost împușcat de Lepa, care a reușit apoi să scape, fiind prins abia după 24 de ore. Ionel Lepa s-a sinucis după câteva zile în Penitenciarul Timișoara.

În memoria polițistului Cristian Amariei, luni a fost dezvelit, la sediul Poliției din Recaș, placa comemorativă închinată eroului polițist căzut la datorie, subinspector de poliție post-mortem, Cristian Amariei.

Am ales 23 decembrie,  pentru că azi Cristian Amariei ar fi împlinit vârsta de 43 de ani. Acest monument semnifică atât expresia cinstirii pe care Ministerul Afacerilor Interne şi Poliţia Română o acordă eroilor săi căzuţi la datorie, cât și recunoştinţa unei comunităţi pentru eroul său, exprimată în faţa prezentului și a viitorului. Ceremonialul solemn şi serviciul religios oficiat aşează pecetea recunoştinţei şi a sfinţirii pe literele ce vor spune peste timp, numele polițistului care a slujit până la sacrificiul suprem… Patria şi Legea. Glorie eternă eroilor Poliţiei Române căzuţi la datorie în judeţul Timiș!”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

CITEȘTE ȘI: Anunțul de ultimă oră al Primăriei Timișoara: Nu se mai blochează roțile mașinilor, în parcările centrelor comerciale!

POLITIST 2 1

Ultima modificare Marți, 24 Decembrie 2019 13:52

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login