Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Piața Libertății va fi ”asediată” de militari! Joi este sărbătorită Ziua Armatei Române

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ziua Armatei Române, marcată la Timișoara!

Brigada 18 Cercetare Supraveghere “DECEBAL”, organizează, joi 25 octombrie, de la ora 11.00, în Piaţa Libertăţii, ceremonial militar şi religios cu prilejul sărbătoririi Zilei Armatei României. 

CITEȘTE ȘI: Cea mai grozavă ofertă de cazare şi tratament! A fost lansat programul “Sănătate Balneară”

La eveniment sunt invitaţi să participe veterani de război, cadre militare active, în rezervă sau retragere, autorităţile publice judeţene şi locale, elevi şi studenţi dar și membrii comunităţii locale.

25 octombrie este ziua în care se sărbătorește Ziua Armatei Romane, după ce în 1944, armata a eliberat Transilvania de Nord de sub ocupația hortystă în urma bataliei de la Carei.

25 Octombrie constituie amintirea unei zile de împlinire naţională, ziua când armata română şi-a îndeplinit menirea firească. Devenită simbol al tuturor bătăliilor şi eroilor neamului românesc, data de 25 Octombrie a rămas întipărită în sufletele românilor ca zi în care ţara îşi sărbătoreşte Armata şi pe cei care au fost sau sunt în slujba ei.Moment simbolic în istoria poporului român, înscris în calendarul sărbătorilor noastre de suflet, ziua de 25 Octombrie este Ziua Armatei României, o zi de cinstire pentru eroismul si jertfele prin care, de-a lungul vremii, oştirea noastră şi-a îngemănat faptele de arme cu soarta neamului românesc, îndeplinindu-ţi misiunea nobilă de a apăra unitatea naţională şi integritatea teritorială a statului roman”, transmit reprezentanții Brigăzii.

CITEȘTE ȘI: Președintele CJ Timiș, Călin Dobra, cu privire la situația de la Deta: Companiile de gaz au obligația de a asigura cetățenilor serviciile contractate

 

Ultima modificare Luni, 22 Octombrie 2018 16:48

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login