Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Petreceri de neratat pentru micuții din Timișoara! Îi așteaptă o mulțime de surprize în Parcul Copiilor și Grădina Zoologică, de 1 Iunie

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Parcul Copiilor „Ion Creangă” şi Grădina Zoologică îi aşteaptă pe cei mici, de 1 Iunie, cu fel de fel de surprize, de la momente artistice până la activități sportive.

Marea petrecere de 1 Iunie din Parcul Copiilor va începe în 31 mai, de la ora 14.00 şi va ţine până la 1 Iunie, la ora 20.00. Pe tot parcursul celor două zile, copiii se vor bucura de o atmosferă plină de culoare şi veselie, asigurată de unele dintre cele mai îndrăgite personaje din filme şi desene animate, precum Minnie şi Mickey Mouse.

CITEȘTE ȘI: Călătorie întreruptă brusc! Trei bărbaţi, întorşi din drum de poliţiştii de frontieră

În plus, cei mici vor putea să joace câteva dintre cele mai îndrăgite jocuri din toate timpurile, ca şotronul, să îşi facă tatuaje temporare, să se joace cu baloane modelabile, să admire "dansul" baloanelor de săpun. 

Mai exact, în 31 mai, pe scena din Parcul Copiilor, de la ora 15.00 și până la 20.00 va fi un program folkloric. A doua zi, în 1 Iunie, tot în Parcul Copiilor de la ora 10, pe scenă vor avea loc spectacole de teatru pentru copii, dansuri şi multă animaţie pentru cei mici. Pe întreg parcursul zilei, copiii vor putea face plimbări de agrement pentru copii cu ATV-ul şi barca, organizate de Salvo; va avea loc un atelier al Teatrului Merlin; vor fi ateliere de pictură, modelaj, colaje şi grafică, atelier ”Povestea firelor colorate”, pictură pe faţă cu  Anca Basarabş, atelier ,,Paradisul Copiilor’’, “Mega distracţie în lumea Super Eroilor”, activitate susţinută de Haziliţii, atelier Creativ cu baloane uriaşe de săpun. 

CITEȘTE ȘI: Circulația a două autobuze, deviată din cauza unor lucrări în zona Crișan!

Cei mici își vor putea petrece ziua și la Grădina Zologică, unde accesul va fi gratuit în 1 iunie. În Grădina Zoologică vor fi jocuri interactive, ateliere și multă veselie, pentru ca cei mici să petreacă o zi de neuitat.

Programul al Zoo este zilnic între orele 10.00-20.00, cu excepţia zilei de luni. 

Ultima modificare Marți, 21 Mai 2019 14:13

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login