Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Peste un milion de lei, bani alocaţi de CJT, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului în judeţ!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Județean Timiș se întrunește mâine pentru aprobarea unor sume de bani, pentru prevenirea răsândirii coronavirusului.

CITEȘTE ȘI: PSD Timiș începe negocierile cu Adrian Orza! Social democrații vor să-l susțină în cursa pentru Primăria Timișoara

CJT va aloca Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara suma de 150.000 de lei. Banii au fost solicitați de unitatea medicală pentru cumpărarea de echipamente speciale pentru angajați, dar și pentru achiziționarea testelor de coronavirus.Liderul CJT, Călin Dobra spune că tot mâine va fi aprobat un nou fond de rezervă, în valoare de un milion de lei.

”În urma solicitării Spitalului ”Victor Babeș”, mâine am convocat consiliul județean pentru aprobarea unui proiect privind alocarea sumei de 150.000 de lei pentru Spital, pentru achiziționarea de consumabile, mai exact teste pentru coronavirus și echipamente speciale de protecție pentru angajați. Va fi aprobat un nou fond de rezervă în valoare de 1 milion de lei pentru a fi pregătiți pentru orice situație care ar putea să apară în viitor”, spune președintele CJT, Călin Dobra.

Totodată Consiliul Județean a cumpărat 10 containere pentru izolare, dar și 11 termoscannere, care urmează să ajungă în punctele de trecere a frontierelor.

”În baza solicitărilor făcute de ISU, de Poliția de Frontieră, dar și de Spitalul de Boli Infecțioase, noi am alocat din fondul rezervă a Consiliului Județean suma de aproximativ 350.000 de lei, din care 250.000 pentru achiziționarea de cinci module duble de izolare, mai exact 10 containere de locuit, dotate cu chicinetă, baie, posibilitatea de apă caqldă, aparat de aer condiționat și mobilier. Aceste containere încep să fie distribuite de săptămâna aceasta și vor fi preluate de ISU și vor fi amplasate în zonele de frontieră în special, sau acolo unde DSP solicită acest lucru. În această săptămână vor veni primele 7 termoscannere din cele 11 achiziționate și vor fi distribuite de urgență Poliției de Frontieră. Valoarea unui aparat este undeva la 4.000 de lei”, a mai spus Călin Dobra.

CITEȘTE ȘI: Este oficial! Liceul Alimentar din Timişoara este închis pentru două săptămâni! Ce a cerut inspectorul şcolar?

Ultima modificare Luni, 09 Martie 2020 16:00

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login