Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Peste 10.000 de articole pirotehnice confiscate în cadrul acţiunii FOC DE ARTIFICII

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trei infracțiuni constatate și peste 10.000 de articole pirotehnice au fost confiscate de jandarmii Grupării Mobile din Timișoara!  

Trei bărbați, “viitori comercianți de artificii și petarde” au fost prinşi de jandarmi cu obiecte pirotehnice în portbanajul maşinilor.

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile din Timişoara au observat în zona Pieţei Badea Cârţan din Timişoara, două autoturisme parcate care le-au atras atenția deoarece conducătorii acestora păreau ca se minunează de ceea ce vad în portbagaje. Nu mică a fost surpriza jandarmilor când au descoperit că în portbagajele mașinilor erau articole pirotehnice, obiecte care sunt interzise la comercializare în această perioadă.

A fost luată măsura legitimării persoanelor prezente în cele două autoturisme, stabilind că aceștia sunt Gheorghe G. – 44 de ani, domiciliat în Dudeștii Noi, județul Timiș, Teodor S. – 26 de ani, din județul Gorj și Ionuț I. – 28 de ani, domiciliat în municipiul Timișoara. Cei trei bărbați au fost conduși la sediul unității de jandarmi unde cantitatea de peste 10.000 de articole pirotehnice a fost ridicată în vederea confiscării, pe numele acestora fiind întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de articole pirotehnice”, spun reprezentanţii Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara. 

Jandarmii timișoreni întreprind în continuare acțiuni pentru combaterea comerțului cu produse pirotehnice interzise prin lege, în cadrul programului naţional „Foc de artificii” - 2016.

 

Ultima modificare Marți, 20 Decembrie 2016 16:37

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login