Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Pericolul din trafic! Pe drumurile din Timiş sunt sute de maşini care pot nenoroci oameni, în orice moment

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 1.500 de maşini au fost verificate de inspectorii Registrului Auto Român, în judeţul Timiş, anul trecut.

Dintre acestea, la 32% au fost descoperite probleme grave, motiv pentru care proprietarii au fost sancţionaţi.

CITEŞTE ŞI: Invitație la teatru! Deșteptarea primăverii, un spectacol modern pe textul unui autor clasic!

Situaţia este asemănătoare şi la nivel national, unde au verificate pe parcursul anului 2018, aproape 70.000 de autoturisme.

“Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara. În urma controalelor s-a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme. Cele mai multe probleme au fost descoperite la instalația electrică de iluminare și semnalizare, sistemul de reducere a emisiilor poluante, punți, jante, anvelope și suspensie, vizibilitate precum și la sistemele de frânare și direcție”, anunţă inspectorii RAR.

În judeţul Timiş, patru dintre maşinile verificate erau o adevărată bombă cu ceas, putând să provoace un accident rutier în orice moment.

“În urma controalelor mixte desfășurate de RAR și Poliția Rutieră, în anul 2018 au fost aplicate 536 de amenzi contravenționale, au fost retrase 464 de certificate de înmatriculare și reținute 5 permise de conducere”, mai anunţă cei de la RAR.

CITEŞTE ŞI: Hoț prins în flagrant, în timp ce golea vestiarele angajaților Spitalului Județean! O infirmieră a fost amenințată

În situația în care una dintre măsurile luate a fost reținerea certificatului de înmatriculare, acesta poate fi redobândit numai după efectuarea unei inspecții tehnice specifice la reprezentanțele RAR din țară.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Brâncuşi, sărbătorit la Timişoara! Ce manifestări vor fi organizate cu această ocazie?

Brâncuşi, sărbătorit la Timişoara! Ce manifestări vor fi organizate cu această ocazie?

În fiecare an, la 19 februarie, se sărbătoreşte Ziua Brâncuşi, sărbătoare națională care amintește de data naşterii marelui sculptor român.

Detalii

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

Deși contestat vehement de mai mulți primari, președintele Consiliului Județean Timiș se declară extrem de mulțumit de proiectul de buget pe 2019!

Detalii

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Este o situaţie fără precedent în judeţul Timiş, unde 46 de localităţi au ajuns sub asediul gunoaielor, după ce firma de salubritate nu a mai golit containerele de aproape o lună.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login