Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Pericolul de lângă şcoală! Un individ le oferă fetelor 200 de lei, ca să meargă cu el

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

S-a dat alarma după ce o fată de liceu a scris pe facebook ce se întâmplă în zona şcolii la care învăţă.

CITEŞTE ŞI: Bărbat încarcerat și sute de kilograme de marfă împrăștiată pe șosea, după un impact violent între două tiruri

Este vorba despre o adolescentă de la Liceul Gheorghe Lazăr din Pecică, judeţul Arad, în faţa căruia şi-a făcut apariţia un individ.

Bărbatul încerca să ademenească fetele care ieşeau de la şcoală. Se apropia de ele şi le promitea suma de 200 de lei, ca să meragă cu el.

Una dintre fete a postat un apel disperat pe facebook, unde l-a descris pe individ şi le-a atras atenţia mamelor, să aibă grijă de fiicele lor.

Un jandarm a văzut mesajul şi-a anunţat imediat colegii şi, împreună cu poliţiştii locali din Pecica, au reuşit ca în mai puţin de 24 de ore, să îl identifice pe bărbat şi l-au dus la audieri.

CITEŞTE ŞI: Refuzaţi la Timişoara, elevii care realizează prototipuri de minisateliţi sunt primiţi cu braţele deschise la Caransebeş!

„Polițiștii locali din orașul Pecica l-au depistat pe o stradă din localitate, în apropierea domiciliului la care locuiește, fără forme legale și l-au condus la sediul Grupei de Jandarmi Supraveghere și Intervenție Pecica. Bărbatul a fost recunoscut de către părțile vătămate, drept pentru care, acesta a fost sancționat contravențional de către jandarmi, cu amendă în valoare de 1500 lei, conform prevederilor Legii nr. 61 din 1991 (republicată) pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Arad.

Ca să fie tras la răspundere pentru hărţuirea copilelor de liceu, este nevoie ca acestea să depună plângere.

Cert este că bărbatul ar fi căutat şide către poliţiştii din Nădlac, pentru fapte de voyeurism

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login