Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Percheziții la traficanții de droguri din Timiș și Gorj! 15 persoane duse la audieri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Descinderi de traficanții de droguri de mare risc, în Timiș și Gorj! Oamenii legii au descins la 13 adrese.

În această dimineață, procurorii DIICOT Timișoara împreună cu polițiștii din cadrul BCCO Timișoara au descins la 13 adrese din județele Timiș și Gorj, la domiciliile unor persoane suspectate de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, efectuare fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive și deţinere de droguri de risc, în vederea consumului.

CITEȘTE ȘI: Explozie de cazuri de coronavirus! 1.713 îmbolnăviri, în doar 24 de ore. Este cel mai mare număr înregistrat într-o zi

Conform anchetatorilor, începând din 2018, o persoană ar fi creat și ar fi dezvoltat o reţea de aprovizionare, preluare, transport, depozitare, preparare și comercializare de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Aprovizionarea cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, precum și cu droguri de risc și mare risc, respectiv cannabis, comprimate ecstasy, amfetamină și cocaină s-ar fi făcut prin intermediul unor comenzi plasate în mediul on-line, pe site-uri de profil din Olanda și China.

CITEȘTE ȘI: Tu ştii la ce trebuie să fii atent, când îţi trimiţi copilul la şcoală? Doctorul Virgil Musta îţi dă o mână de ajutor

În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ 800 de grame substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, 50 de comprimate de ecstasy, 2 grame de amfetamină, 4 grame de cocaină, aproximativ 20 de grame de cannabis, precum și suma de 22.100 de euro.

La sediul DIICOT Timișoara vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de 15 persoane.

 

Ultima modificare Miercuri, 16 Septembrie 2020 13:26

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login