Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Percheziţii în Timiş! Contrabandişti, ridicaţi de poliţişti!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii timişeni au descins la domiciliile unor persoane bănuite de contrabandă cu produse accizabile şi operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept!

În urma celor nouă percheziţii, poliţiştii au confiscat aproape 24000 de ţigarete de contrabandă, articole pirotehnice, alcool și bani.

„Azi, 07 decembrie, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Făget, poliţiştii au efectuat 9 percheziţii domiciliare pe raza oraşului Făget şi a localităţilor Traian Vuia, Margina şi Dumbrava, la persoane bănuite de contrabandă şi operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, transmit reprezentanţii IPJ Timiş.

Din cercetări a reieșit că bănuiţii, 6 bărbați și 3 femei cu vârste între 27 și 65 de ani, ar fi desfăşurat activități ilegale cu ţigarete de contrabandă, alcool și articole pirotehnice.

În urma percheziţiei, poliţiştii au ridicat de la domiciliile celor în cauză aproape 24.000 de ţigarete de diferite mărci, 95 de articole pirotehnice, 29 de litri de alcool și aproximativ 13.000 de lei.

Toate persoanele depistate au fost conduse la sediul Poliţiei Oraşului Făget pentru audieri.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

Ultima modificare Miercuri, 07 Decembrie 2016 16:47

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login