Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Peniteniciarul din Timişoara, înfrăţit cu cel din Odolov, Cehia!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Penitenciarul Timișoara a fost astăzi gazda unei delegații formate din angajați ai sistemului penitenciar din Republica Cehia.

Vizita de studiu a oferit participanților oportunitatea de a interacționa și a face schimb de experiență și bune practici şi de a dezbate teme precum modul în care este organizată executarea pedepselor privative de libertate în cele două țări.

CITEŞTE ŞI: ATB și Cristian Mungiu la Flight Festival 2019 – o combinație inedită la cel mai complex festival din vestul țării!

S-au pus de asemenea pe tapet dificultățile și provocările cu care se confruntă angajații celor două sisteme, formarea profesională a personalului și factori motivaționali pentru personal, dar şi modalitățile de îmbunătățire a condițiile din penitenciare, atât pentru angajați cât și pentru deținuți.

“De asemenea, a fost efectuată o vizită în Penitenciarul Timișoara, în spațiile unde sunt cazate persoanele private de libertate, unde se desfășoară activitățile de instruire școlară, educație și asistență psiho-socială, sectorul ”Post control-vizite”, un spațiu modern, generos, dotat la standarde europene pentru a asigura întâlnirea persoanelor private de libertate cu familiile și alți aparținători, urmând ca întâlnirea să se materializeze prin semnarea declarației de cooperare dintre Penitenciarul Timișoara și Penitenciarul Odolov, Cehia”, transmit reprezentanţii Penitenicarului Popa Şapcă din Timişoara.

penitenciar2

CITEŞTE ŞI: CCIAT întărește relațiile economice cu Turcia! O delegație a Camerei, în vizită de lucru la Istambul!

Din delegația cehă care a fost astăzi prezentă la Penitenciarul Timișoara a făcut parte Tomas Kubin – directorul Penitenciarul Odolov, Martin Toman – director adjunct Penitenciarul Drahonice, Katerina Rouskova – director adjunct administrativ Penitenciarul Oracov, Dusan Raab – director adjunct Penitenciar arest preventiv Brno, Zdenek Herman director adjunct Penitenciar arest preventiv Liberec, Inka Mery – director adjunct financiar – Academia de formare a personalului.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login