Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Pe jos spre Occident! Nouă migranți, între care cinci copii, prinși în apropiere de granița cu Serbia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Irakieni, prinși la frontiera cu Serbia în timp ce încercau să iasă ilegal din țară.

CITEȘTE ȘI: Studenții boboci de la Vest încep noul an universitar cu o ”săptămână de inițiere”!

Poliţiştii de frontieră timișeni au depistat nouă cetăţeni din Irak care au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Serbia, pentru ca mai apoi să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Seara trecută, poliţiştii de frontieră de la Lunga au primit informații despre faptul că un grup de migranți s-ar apropia de frontieră, astfel că s-au dus să verifice. La scurt timp au găsit un grup de migranți care se îndrepta spre teritoriul statului vecin.

În urma verificărilor preliminare, grupul de cetățeni străini nu își justifica prezența în zonă, fiind condus la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Lunga pentru cercetări. În cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că grupul era format din nouă cetăţeni irakieni, doi bărbați, două femei și cinci copii, toţi fiind solicitanți de azil în România”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră.

CITEȘTE ȘI: Apel disperat la 112, după ce combina agricolă i-a sfâşiat braţul unui bărbat

Persoanele în cauză au fost predate Centrului de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

 

Ultima modificare Marți, 18 Septembrie 2018 13:09

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login