Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Pe bicicletă de la Londra la Tokyo, cu escală la Timișoara! Doi cicliști vor să promoveze sportul în rândul copiilor defavorizați

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi cicliști vor să ajungă pedalând, la Tokyo și să ajungă la timp pentru turneul de rugby care va fi găzduit în Japonia.

Cei doi cicliști au plecat de la Londra, iar astăzi au ajuns la Timișoara, unde au făcut un popas la sediul firmei care îi spijină să-și îndeplinească visul.

Ron Rutland și James Owens au planificat o călătorie remarcabilă: pedalează 18500 km pe teritoriul Europei și Asiei – din Londra până în Tokyo – ajungând la timp pentru turneul de rugby care va fi găzduit în Japonia. Această expediție extremă va parcurge 23 de țări în peste 231 de zile.

CITEȘTE ȘI: [VIDEO] Accident înfiorător lângă Timişoara! Un om a murit pe loc

Pe 22 februarie cei doi ciclisti s-au oprit la Timisoara si au vizitat sediul operational DHL Express, gazda evenimentului din Romania, alaturi de Aeroportul International “Traian Vuia” Timisoara. Cei doi au povestit despre aventurile calatoriei lor de pana acum si despre ceea ce si-au propus sa realizeze pana in septembrie.

“Cursa către RWC” a început pe 2 februarie 2019. Cicliștii au pornit de pe stadionul Twickenham, din Londra, Ron și James vor ajunge în Tokyo pe 19 septembrie la primul meci oficial de deschidere a Rugby World Cup 2019™, dintre Rusia și țara gazdă, Japonia, din 20 septembrie.

Călătoria are ca scop strângerea de fonduri și notorietate pentru ChildFund Pass It Back, o componentă a programului World Rugby’s Impact Beyond program pentru Rugby World Cup 2019™, partener în cadrul parteneriatului logistic oficial, DHL.

ChildFund Pass It Back este un program inovativ de dezvoltare a sportului condus de ChildFund în parteneriat cu World Rugby și Asia Rugby. Programul oferă o șansă integrată către performanța în rugby pentru copiii și tinerii din comunitățile dezavantajate din Asia. Obiectivele programului vizează dotarea tinerilor spre a-și depăși provocările, a inspira schimbări sociale pozitive și a insufla acest lucru în comunitățile lor.

CITEȘTE ȘI: Magistrații timișoreni, în stradă! Au protestat, nemulțumiți fiind de modificările aduse Legilor Justiției

Credem că orice copil ar trebui să aibă șansa de a se juca, a învăța și a se dezvolta, iar fondurile strânse în cadrul programului ‘Cursa către RWC’ reprezintă o șansă pentru copiii din comunitățile cele mai dezavantajate din Asia să fie parte din ChildFund Pass It Back. Acest program nu oferă doar posibilitatea tinerilor de a practica rugby-ul, ci un mediu unic de cunoștințe.”, transmit reprezentanții companiei.
 
Mai multe informații, urmărirea cursei în timp real, donațiile și bilete la evenimentele de pe parcursul cursei pot fi accesate la www.racetorwc.com

Ultima modificare Vineri, 22 Februarie 2019 19:09

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login