Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Pasagerii pot tranzita Aeroportul din Timișoara, în siguranță! Au fost luate toate măsurile necesare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aeroportul Internațional Timișoara se pregătește pentru reluarea zborurilor. Astfel, au fost luate toate măsurile de siguranță pentru pasageri.

Spațiul disponibil în terminalele aeroportului Timișoara este configurat astfel încât să respecte cerințelele de distanțare socială.

CITEȘTE ȘI: Crește numărul cazurilor noi de infectări cu COVID-19! 275 de îmbolnăviri în 24 de ore

Pasagerii sunt informați permanent prin intermediul marcajelor existente pe suprafețe, sistemului audio-video, afișajului electronic și printat (panotaj, afișe, flyere). 

Toate suprafețele din cadrul Aeroportului, precum și întreg echipamentul se dezinfectează de către personalul administrativ.

Pasagerii au însă, obligația de a respecta regulile menționate prin marcaje și panotaje și de a respecta măsurile transmise de către autoritatea aeroportuară.

CITEȘTE ȘI: A fugit din carantină și s-a dus la fosta iubită! I-a spart ușa și l-a atacat pe actualul iubit al femeii

Totodată pasagerii trebuie să utilizeze măști pentru protecție, să accepte screening-ul temperaturii corporale, precum și să folosească dispozitivele cu gel dezinfectant pentru mâini amplasate în terminalele aeroportului.

Planul măsurilor de protecție pentru a limita răspândirea noului coronavirus este publicat pe site-ul aeroportului: www.aerotim.ro

Ultima modificare Sâmbătă, 13 Iunie 2020 17:35

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login