Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ovidu Sîrbu (ALDE), secretar de stat în Ministerul Transporturilor, va monitoriza îndeaproape lucrările la Centura de Sud a Timișoarei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pot începe lucrările la Centura de Sud a Timișoarei, după ce contestația a fost soluționată.

CITEȘTE ȘI: Râul Timiș, promovat ca obiectiv turistic, de-o parte și de alta a graniței!

Ovidiu Sîrbu, secretar de stat ALDE în Ministerul Transporturilor va monitoriza îndeaproape acest proiect!

În sfârșit veste bună pentru timișoreni. Curtea de Apel București a decis și a dat câștig de cauză firmei Tirrena Scavi, iar lucrările la Centura de Sud a orașului pot începe. Săptămâna viitoare se va semna contractul cu firma care va asigura serviciile de cadastru și evaluare pentru acest proiect. Va începe în perioada următoare, potrivit contractului, și emiterea hotărârii de guvern privind exproprierile. În calitate de secretar de stat în Ministerul Transporturilor voi monitoriza acest proiect și mă voi asigura că timișorenii și nu numai, vor beneficia de această șosea de ocolire a orașului cât mai repede. Sigur că va exista o preocupare atentă din partea mea, mai ales că sunt timișorean și e normal să fie așa”, a spus Ovidiu Sîrbu- secretar de stat ALDE în Ministerul Transporturilor.

Centura va costa aproximativ 273 de milioane de lei fără TVA, bani proveniți în mare parte de la Uniunea Europeană.

CITEȘTE ȘI: Noi destinaţii de vacanţă, de pe Aeroportul Timişoara! Unde veţi putea zbura, la vară?

Firma care a câștigat licitația a ofertat în plus față de cerințele autorității contractante o perioadă de garanție a lucrărilor de cinci ani, astfel, această lucrare ajungând la zece ani de garanție.

Ultima modificare Luni, 26 Noiembrie 2018 16:35

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login