Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Opt echipe mobile pregătite să înceapă vaccinarea la domiciliu, pentru timișorenii care nu se pot deplasa!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Timișoara începe vaccinarea persoanelor care nu se pot deplasa! Opt echipe mobile de vaccinare sunt pregătite să înceapă activitatea.

De azi, 16 martie, funcționează la Timișoara 8 echipe mobile pentru vaccinarea la domiciliu a persoanelor care nu se pot deplasa, precum și a aparținătorilor acestora care locuiesc la aceeași adresă.

CITEȘTE ȘI: Cel mai mare număr de cazuri noi de coronavirus, din acest an! Peste 6.100 de noi infectări și 133 de decese, raportate azi de autorități

Persoanele vârstnice care nu se pot deplasa sau/și sunt imobilizate la pat, precum și aparținătorii împreună cu care locuiesc și care doresc să beneficieze de acest serviciu, pot suna la call-centerul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Timișoara: 0356 406 517.

Programul de vaccinare la domiciliu, destinat persoanelor vârstnice și imobilizate la pat din cauza diferitelor afecțiuni, este realizat de Primăria Timișoara împreună cu Direcția de Sănătate Publică Timiș, este coordonat de celula interinstituțională creată special pentru vaccinare și este realizat în parteneriat logistic cu Automobile Bavaria Timișoara.

Fiecare echipă de vaccinare este formată din patru persoane: un șofer (de la STPT), un medic și doi asistenți.

CITEȘTE ȘI: Uite cum poţi afla ce vaccin se foloseşte într-un anumit centru de imunizare

Persoanele care vor beneficia de acest serviciu vor fi anunțate în prealabil de vizita acestor echipe.

 

Ultima modificare Marți, 16 Martie 2021 15:59

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login