Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Oamenii fără adăpost, salvaţi de pe străzi de pompieri!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oamenii fără adăpost au fost ridicaţi în ultimele zile de pe străzi şi duşi în centrele specializate!

Din cauza temperaturilor scăzute autorităţile au intrat în alertă şi au fost trimise echipe de salvare pentru a-i salva de la îngheţ pe oamenii fără adăpost care hoinăresc pe străzi. Numai în ultimele două zile Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” a făcut 14 misiuni de patrulare pentru identificarea persoanelor fără adăpost.

om al strazii 2

În total au fost identificate 7 persoane, acestea au fost transportate la UPU, după care au fost transportate în adăposturi.
Autorităţile fac şi un apel către toţi cetăţenii care văd persoane fără adăpst. Aceştia sunt rugaţi să sune de urgenţă la 112,  pentru ca oamenii de pe străzi să fie preluaţi de echipajele de salvatori.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login