Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

O adolescentă drogată a pus pe jar Poliţia! A vrut să se arunce în gol, ţipând că a fost sechestrată!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Caz mai puţin obişnuit, la care au fost solicitaţi să intervină medicii, pompierii şi poliţiştii, după ce o fată de 17 ani a ameninţat că se sinucide.

Tânăra era în balconul unui apartament din Oradea şi era incoerentă: plângea şi cerea ajutorul, motivând că ar fi sechestrată, iar în momentul imediat următor striga că se aruncă de la etajul trei.

CITEŞTE ŞI: Mega reduceri, la Friend’s Arena! Aniversarea de 11 ani vine cu oferte de nerefuzat, pentru abonamentele de fitness

Într-un final, adolescenta a fost salvată de pompieri care au urcat până la fereastra apartamenului cu ajutorul unei autoscări de lucru la înălţime.

A fost predată unui echipaj medical, însă doctorii nu s-au putut pronunţa de la început asupra stării de sănătate a fetei.

După efectuarea mai multor analize, a venit şi rezultetul: fata se drogase cu prenadez şi a consumat şi mai multe băuturi alcoolice.

În scurt timp a fost desluşit şi misterul din jurul acestui caz.

Adolescenta, cunoscută în Oradea sub numele de Madona, trăieşte într-un centru de plasament de fuge adesea.

CITEŞTE ŞI: S-au drogat până nu au mai putut vorbi! Cum s-a sfârşit experienţa a doi tineri, din judeţul Timiş?

Aşa s-a întâmplat şi de această dată, când a fost găsită pe străzi de un tânăr care s-a oferit să o ajute.

A dus-o la el acasă, iar la un moment dat a părăsit apartamentul. În lipsa lui, fata s-a drogat, a băut alcool, iar apoi a ieşit în balcon strigând că este sechestrată.

După ce a primit îngrijirile medicale, iar doctorii s-au asigurat că nu a fost agresată, adolescenta a fost internată în Secţia de Psihiatrie.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

În Timiş se construieşte un centru de recuperare pentru persoanele cu dizabilităţi! Investiţia va fi făcută de CJT, cu bani de la bugetul judeţului

În Timiş se construieşte un centru de recuperare pentru persoanele cu dizabilităţi! Investiţia va fi făcută de CJT, cu bani de la bugetul judeţului

Consiliul Județean alocă aproape 13 milioane de lei pentru construirea unui centru de recuperare destinat persoanelor cu dizabilități.

Detalii

Consiliul Județean alocă 1,8 milioane lei pentru două cămine de bătrâni din Timiș!

Consiliul Județean alocă 1,8 milioane lei pentru două cămine de bătrâni din Timiș!

Consiliul Județean a aprobat alocarea a 1.800.000 lei pentru bătrânii din Timiș care au nevoie de asistență.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login