Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Noi probleme la Liceul German din Arad! Alți 18 copii au ajuns la spital, după ce s-au reîntors la cursuri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Din nou probleme la Liceul German din Arad! Cursurile s-au reluat ieri, la o săptămână după ce o săptămâna școala a fost închisă după ce 58 de copii au ajuns la spital, în urma unei deratizari.

CITEȘTE ȘI: Patru persoane reținute după ce au traficat mai multe fete cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani și au postat filmulețe pornografice pe internet

Cercetările de săptămâna trecută au scos la iveala faptul că patronul firmei de deratizare a folosit o substanță toxică interzisă în țara noastră, iar alta a fost utilizată într-o concentrație de 5 ori mai mare decât cea admisă. 

Sălile de clasa au fost curățate, iar ieri s-au reluat cursurile, însa, tot ieri, alți 18 elevi au ajuns la spital, iar trei dintre ei au rămas internați. 

Se fac din nou verificări, însă până acum nu s-a putut stabili dacă aceste noi cazuri au legătura cu copiii care au ajuns săptămâna trecuta la spital, și implicit cu deratizarea. 

CITEȘTE ȘI: Gest extrem! Un bărbat s-a aruncat de la etajul trei al spitalului în care era internat. A murit pe loc

Părinții sunt însă revoltați și au ieșit să protesteze în fata liceului, spunând că igiennizarea nu s-a facut cum trebuie, sacii cu gunoaie și carpe foliste la curățenie, au fost lăsați în sălile de clasă. În plus, ei cer demisia directorului liceului, pentru că nu îi ține la curent cu ceea ce se întâmplă.

Ultima modificare Marți, 21 Ianuarie 2020 10:19

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login