Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Nicolae Robu la aflarea veștii că sala polivalentă va fi construită în Timișoara: S-a întâmplat firescul, a prevalat rațiunea!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Nicolae Robu a reacționat rapid, după aflarea veștii că noua sală polivalentă va fi construită în Timișoara și nu la Giroc.

Anunțul mult așteptat a fost făcut în aceatsă dimineață de premierul Viorica Dăncilă aflată în vizită la Timișoara.

CITEȘTE ȘI: S-a stabilit! Sala Polivalentă cu 16.000 de locuri va fi construită la Timișoara

Deși Consiliul Județean reprezentant de un social democract a propus un teren la Giroc, premierul a decis ca sala polivalentă de 16.000 de locuri să fie construită pe terenul pus la dispoziție de primarul PNL al Timișoarei, Nicolae Robu. Locația propusă de acesta este chiar în apropierea stadionul Dan Păltinișanu.

Nicolae Robu s-a declarat fericit la aflarea veștii, iar acum propune ca cele două instituții, Consiliul Județean Timiș și Primăria Timișoara să fie parteneri pentru realizarea proiectelor importante pentru comunitate.

Evident că sunt extrem de bucuros că s-a decis ca Sala Polivalentă de 16.000 de locuri să fie construită la Timișoara. S-a întâmplat firescul, a prevalat rațiunea și eu nu pot fi decât fericit, fericit pentru Timișoara, pe care eu chiar o iubesc cu toata ființa!Eu reafirm că astfel de obiective de maxim impact, cum este o mare sală polivalentă și la fel, cum e un mare stadion - trebuie rupte de jocurile politice și susținute de toți cei implicați la un moment în actul administrativ național și local deopotrivă, indiferent de poziție - la putere sau in opozitie -. Interesul public trebuie sa fie mai important decât orice pentru toți actanții prinși în joc! Cred că ideal ar fi ca cele două instituții de cea mai mare importanță din plan local -Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș- să fie parteneri în administrarea obiectivelor de această factură -marea polivalentă și marele stadion, care și el va trebui construit-, indiferent de culoarea politică dominanta a lor de moment, culoare schimbatoare, oricum, în timp, cum se întâmpla în democrație!”, a fost reacția primarului Nicolae Robu. 

CITEȘTE ȘI: Viorica Dăncilă, la Timișoara! Premierul demis, așteptat de câțiva protestatari în fața Consiliului Județean

Sala Polivalentă va fi realizată de Compania Națională de Investiții. Valoarea investiției se ridică la peste 50 de milioane de euro.

Ultima modificare Vineri, 01 Noiembrie 2019 12:06

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login