Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Nesimţire fără margini! Ţiganii de pe Loga şi-au “rezervat” locuri de parcare, cu saci cu moloz

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ţiganii din Timişoara nu mai au nicio urmă de bun simţ, cea mai recentă dovadă fiind pe bulevardul CD Loga unde şi-au marcat mai multe locuri de parcare, fără a avea acest drept.

Mai precis, au pus în dreptul clădirii de la numărul 40, mai mulţi saci cu moloz, pentru a ţine ocupate locurile respective.

CITEŞTE ŞI: Cursuri suspendate din cauza Referendumului, la mai multe şcoli din judeţ! Vezi aici lista cu unităţile de învăţământ la care elevii vor avea liber vineri sau luni

Asta în contextul în care, şoferii care au abonamente Timpark, se plimbă zeci de minute în zonă, pentru a găsi un loc în care să îşi lase maşinile.

Cei care au fost martori la această dovadă de lipsă de bun simţ au cerut ajutorul Poliţiei Locale, care l-a sancţionat pe bărbatul vinovat.

“Polițiștii locali i-au aplicat lui C.V., de 43 de ani, sancțiune de 1500 lei conform HCL 371/2007 modificată. Acesta nu este singurul caz de acest gen, în ultimele săptămâni fiind aplicate alte opt sancțiuni celor care și-au rezervat locuri de parcare cu diverse obiecte cum ar fi scaune, lăzi, saci, alte obiecte de mobilier, în zone precum Calea Martirilor, Str. Aurelianus, Calea Șagului, Aleea FC Ripensia, Sfântul Ioan, Pictor Zaicu, Liviu Rebreanu, Proclamația de la Timișoara”, transmite Poliţia Locală.

CITEŞTE ŞI: Percheziții la contrabandiștii de alcool! Mascații au descins în 13 locații și au confiscat 5.000 de litri de alcool

Rezervarea locurilor de parcare pe carosabil sau în orice alte zone de pe domeniul public este interzisă.

Există anumite excepţii, dar şi atunci este necesar avizul Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara.

În plus, aceste locuri de parcare trebuie să fie semnalizate cu marcaje sau dispozitive special destinate în acest sens.

 

 

Ultima modificare Marți, 02 Octombrie 2018 13:51

1 comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login