Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Nervi întinși la maximum pentru părinți, în prima zi de grădiniță! Cozi infernale, în fața unităților de învățământ

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prima zi de școală a însemnat și bucuria celor mici, însă nervi întinși la maximum pentru părinți! 

Spre exemplu la Grădinița din Giroc, s-a format o coadă care s-a întins pe zeci de metri. Părinți cu copiii de mână așteptau să poată intra în grădiniță.

CITEȘTE ȘI: La aproape 100 de ani, un șofer a lovit un pieton pe zebră, la Timișoara, după care a fugit de la locul accidentului!

Aglomerația s-a format din cauza triajului epidemiologic, care se face în fiecare dimineață la intrarea în grădiniță. Asta pentru că aici este un singur medic care se ocupă de verificarea a 350 de copii, care frecventează grădinița.

Organizarea este deficitară. Trebuia să se facă pe grupe, pe ore, și atunci nu s-ar mai fi ajuns la cozile astea. Nu avem de ales, trebuie să așteptăm”, spune un părinte revoltat.

Conducerea grădiniței spune însă că de mâine, în sprijin va veni și medicul de la școala din localitate, pentru a ajuta la efectuarea triajului.

Noi am făcut o programare, pentru intrarea în grădiniță, în intervalul 7:30-8:30. Inițial, când a început școala în septembrie, intrarea s-a făcut pe niveluri: grupa mică, grupa mijlocie și grupa mare. Acum am lăsat acest interval, pentru toți copiii din grădiniță. Am înțeles că a fost un disconfort, că s-a creat aglomerație. De mâine vom încerca să avem două intrări în grădiniță și încă o asistentă medicală, pentru triaj” , a declarat Nicu Petchescu, directorul adjunct al Școlii Giroc.

CITEȘTE ȘI: Interes pentru proiectul noii șosele, care va lega Aeroportul Timișoara de autostrada A1! Nouă oferte au fost depuse

 

Ultima modificare Luni, 08 Februarie 2021 16:30

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login