Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Naivitatea costă! GHICITOARELE au făcut ravagii în vestul tării

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Au dat tot ce aveau unor necunoscute! Nu s-au gândit nicio clipă că naivitatea le va costa scump.

Vorbim de două femei, una din Bocșa și alta din Caransebeș, care s-au lăsat pradă unor așa-zise ghicitoare. Femeile au fost duse cu zăhărelul și au rămas fără mai multe bijuterii, dar și fără sume importante de bani.

Prima înselată a fost femeia din Caransebeș. Marți acesta a întâlnit-o pe una dintre ghicitoare într-un parc și i-a fost propus un descântec. A acceptat. Și-a dat jos absolut toate bijuteriile, pe care ghicitoarea le-a pus într-o batistă. I-a spus să o deschidă după trei zile, și totul îi va merge bine. Câteva ore mai târziu, femeia a deschis batista și a constatat că este goală.

Aceeași soartă a avut-o mai târziu o altă tânără din Bocșa. Acesta a fost abordată, pe stradă, de două persoane necunoscute care i-au propus să îi descânte. Femeia a urmat indicațiile acestora, acceptând să pună suma de 1500 de lei și 50 de euro într-un ziar. Profitând de neatenția ei, cele două persoane necunoscute i-au pus în poșetă un alt ziar în care era o cârpă. Femeia a realizat că a fost înșelată ulterior, când necunoscutele au plecat.

Din fericire, cele două femei au recuperate tot prejudicial, căci polițiștii au fost rapizi. Au instaurat filter pe toată raza județului Caraș-Severin și au descoperit banda de ghicitori.

Este vorba despre două femei și un bărbat din judeul Argeș, care au ajuns în vestul țării special pentru a da astfel de țepe.

 

Ultima modificare Joi, 30 Martie 2017 12:06

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login