Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Muzeul Satului Bănățean din Timișoara marchează printr-o serie de evenimente cei 30 de ani de la Revoluție!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Muzeul Satului Bănățean organizează o dezbatere și o expoziție de fotografie cu imagini din Revoluție.

Fotografiile sunt realizate de Constantin Duma, iar evenimentul este organizat pentru a marca 30 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989 de la Timișoara. 

Evenimentul va avea loc joi, 19 decembrie, de la ora 12.00.

Vor fi invitați prof. Adrian Kali, Virgil Hosu, președintele ALTAR, iar prof. univ. dr. Miodrag Milin va fi moderator. Ei vor vorbi despre semnificația evenimentelor care au avut loc în Timișoara în urmă cu 30 de ani și despre efectele lor pentru societatea românească. De asemenea, la dezbatere vor participa și elevi, un public, tânăr, dar și specialiști din cadrul muzeului”, a spus Adrian Milin, muzeograf, în cadrul MSB Timișoara.

Pozele vor cuprinde imagini din perioada 16-22 decembrie 1989, dar și după această dată. Va fi mai mult o informare a publicului tânăr despre manifestările dramatice de la Timișoara, dar și o dezbatere pe tema 30 de ani de la Revoluție.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login