Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Muncitori îngropaţi de vii, sub dărâmături! S-a prăbuşit peste ei, un turn de extracţie!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Accident de muncă înfiorător, în urmă cu puţint timp, când un turn de extracţie s-a prăbuşit peste o autobasculantă în care erau trei muncitori.

S-a întâmplat în incinta Exploatării miniere Uricani, iar cele trei persoane lucrau la ecologizarea minei.

Unul dintre muncitori a reuşit să se salveze, însă nu şi colegii lui.

CITEŞTE ŞI: Premieră națională la Timișoara! Cercetătorii UPT au creat și testează un dispozitiv de sterilizare a aerului expirat de pacienții cu COVID-19

La faţa locului au ajuns de urgenţă mai multe echipe de salvatori care încearcă să îi scoată pe cei doi muncitori prinşi sub dărămături.

“Cu ajutorul echipamentelor aflate în dotarea containerului multi-risc vor fi tăiate şi îndepărtate elementele de dărâmătură. Concomitent, cu buldozere şi excavatoare aflate în dotarea Exploatării miniere şi a Primăriei Uricani, sunt efectuate acţiuni de îndepărtare a materialelor de construcţie. Întreaga operaţiune se desfăşoara cu respectarea tuturor normelor şi principiilor de protejare a salvatorilor”, transmite ISU Hunedoara.

ŞTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Ultima modificare Miercuri, 15 Aprilie 2020 11:36

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login