Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Modificări în programul curselor de pasageri, în perioada sărbătorilor de iarnă, pe Aeroportul din Timișoara!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În perioada sărbătorilor de iarnă, companiile aeriene ce își desfășoară activitatea pe Aeroportul Internațional Timișoara, fac modificări provizorii în programul curselor de pasageri.

Este vorba despre cursele companiilor Wizz Air, Ryanair, Tarom, Lufthansa și Eurowings.

CITEȘTE ȘI: Milioane de țigări de contrabandă, alcool, bani și arme, confiscate de la contrabandiștii din vestul țării! Au avut loc 34 de percheziții

Pasagerii care aleg să parcurgă rute aeriene din Timișoara către București sau Iași, în intervalul 23 decembrie 2019 – 03 ianuarie 2020, vor putea să își planifice zborurile după programul provizoriu al celor două companii aeriene Ryanair și TAROM.

Pentru cei care aleg să zboare către destinații din afara țării, precum München sau Frankfurt,  trebuie să țină cont de modificările provizorii aduse în programul de zbor al companiei aeriene Lufthansa, ce operează aceste curse. În perioada  24 decembrie 2019 –  2 ianuarie 2020, toate cursele din Timișoara către Frankfurt, vor fi anulate. De asemenea, în prima zi de Crăciun, zborul către Stuttgart operat de către compania aeriană Eurowings va fi anulat.

tabel aerop

Compania aeriană Wizz Air a prelungit provizoriu numărul curselor de pasageri în sezonul de iarnă, după cum urmează:

În perioada 11 decembrie 2019 – 12 ianuarie 2020, zborul de dimineață (07.15 LT) către Londra Luton va fi operat și în zilele de miercuri, vineri și duminică. De asemenea,  în perioada 19 decembrie 2019 – 2 ianuarie 2020, cursele spre Bari, Paris Beauvais și Charleroi se vor opera, pe lângă programul normal, în fiecare zi de joi a săptămânii. Din 21 decembrie 2019 și până în 4 ianuarie 2020, pasagerii pot zbura către Bergamo și în zilele de marți și sâmbătă. În intervalul 22 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020, compania aeriană Wizz Air va opera zborul către Dortmund și în ziua de duminică. De asemenea, cei care doresc să călătorească către Tel Aviv, în perioada 24 decembrie 2019 – 31 decembrie 2019, pot face acest lucru și în ziua de marți a săptămânii.

CITEȘTE ȘI: Femeie înjunghiată de propriul fiu, la Timişoara! Scena violentă s-a petrecut sub ochii unei copile, care a sunat la 112

Ținând cont de complexitatea activității aeroportuare, administrația Aeroportului Internațional Timișoara a luat toate măsurile necesare să asigure permanența serviciilor, atât pe durata zilei cât și a nopții, în perioada sărbătorilor de iarnă. Întrucât companiile de zbor își rezervă dreptul de a aduce modificări programului de zbor, rugăm pasagerii să contacteze companiile aeriene pentru zborurile programate”, a declarat directorul aeroportului Daniel Idolu.

Ultima modificare Miercuri, 18 Decembrie 2019 11:40

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login