Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Mobilizare uriaşă de forţe, pentru stingerea flăcărilor care au izbucnit într-o cameră de hotel! Ce au descoperit pompierii, în timpul intervenţiei?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

S-a dat alarma, după izbucnirea unui incendiu, într-un hotel cu 12 etaje, iar la faţa locului au ajuns de urgenţă mai multe echipaje de pompieri.

Flăcările au pornit într-o cameră de la etajul 4 au unei unităţi de cazare din Bile Felix, judeţul Bihor, iar în scurt timp, întregul nivel, dar şi cele de deasupra au ost inundate de un fum gros şi înecăcios.

CITEŞTE ŞI: O nouă confirmare a performanțelor Universității de Vest din Timișoara. Poziționare de top în ierarhia universitară românească

S-a instalat imediat panica, mai ales în camera lipită de cea în care se manifesta incendiul şi unde era o femeie cazată.

Aceasta s-a refuziat în balcon şi a fost salvată de acolo de pompieri.

„Pentru gestionarea evenimentului, la fața locului au fost mobilizate cu operativitate, șase echipaje de stingere din cadrul Gărzii de Intervenție 1 Mai și Detașamentului 1 de Pompieri Oradea, care au intervenit cu cinci autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autospecială de lucru la înălțime, echipajul de prim ajutor calificat al Detașamentului 2 de Pompieri Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea”, transmite ISU Bihor.

Femeia salvată din balcon a primit îngrijiri medicale, la fel şi un angajat al hotelului, care s-a intoxicat cu fum.

Însă niciuna dintre victime nu a fost transportată la spital, starea lor fiind una bună.

CITEŞTE ŞI: Gata calvarul! Se deschide circulația pe pasajul spre Săcălaz. Lucrările au fost finalizate mai devreme

Pomperii au reuşit să stingă flăcările în numai 5 minute, apoi, cu ajutorul unui ventilato special, au evacuat fumul din holurile şi camerele de la etajele 4, 5 și 6.

De asemenea ei au reuşit să descopere şi care a fost cauza incendiului: un cablu electric defect.

În incendiu au fost distruse un televizor, un frigider, uşa de la cameră şi mobilierul din interior.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login