Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Mobilizare de forțe pentru găsirea unei bătrâne de 79 de ani care a dispărut fără urmă!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O bătrână de 79 de ani a dispărut fără urmă, de ieri după amiază!

Polițiștii au fost alertați ieri de familia femeii. Se pare că bătrâna care locuia în Geoagiu la fiica sa a plecat în jurul prânzului spre satul Cigmău, situat la o distanţă de aproximativ 2 km, și nu a mai revenit la domiciliul până la momentul sesizării.

CITEȘTE ȘI: Atenție, șoferi! Restricții de circulație, în weekend, pe mai multe artere circulate din Timișoara!

Iniţial, femeia a fost căutată de către membrii familiei pe traseul pe care se presupune că l-ar fi parcurs, însă, pentru că aceştia nu au găsit-o, au decis să se adreseze poliţiştilor. 

În urma sesizării, polițiștii au demarat o serie de verificări şi activităţi de căutare, atât la locuinţa fiicei, de unde a plecat voluntar persoana căutată, precum și în proximitatea localității Cigmău şi a Sanatoriului de Pneumofitziologie Geoagiu. 

În această dimineaţă, poliţiştii au reluat căutările, cu sprijinul jandarmilor hunedoreni şi a lucrătorilor silvici, în vederea depistării femeii fiind solicitată şi măsura urmăririi naţionale. 

CITEȘTE ȘI: Peste 200 de studenți de la universitățile cu profil agronomic din țară dar și din Republica Moldova, se întrec la Timișoara la Agronomiada 2019!

Persoana căutată are o constituţie astenică (aproximativ 50 kg.), aproximativ 1,60 m, păr cărunt, tuns scurt şi purta, la momentul plecării voluntare, pantaloni, haină şi batic de culoare neagră. 

batranaaa 1

Persoanele care pot furniza informaţii utile anchetei sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Ultima modificare Vineri, 10 Mai 2019 15:12

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login