Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Mobilizare de forţe pentru meciul dintre Poli Timişoara şi FCSB!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mobilizare a forţelor de ordine din Timişoara, mâine, înainte, în timpul şi după meciul de fotbal dintre Poli Timişoara şi FCSB.

CITEŞTE ŞI: Deputatul PMP Cornel Sămărtinean, unul dintre cei mai activi parlamentari ai Timişului!

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, în cooperare cu efective ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş şi Poliţiei Locale Timişoara, asigură măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor pe timpul desfăşurării meciului de fotbal ce are loc mâine pe stadionul „Dan Păltinişanu”. 

Având în vedere că meciul va începe la ora 21.30, accesul spectatorilor în incinta arenei  se face începând cu ora 19.30. Intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai Poliţiei Locale Timişoara. În zona apropiată stadionului, este interzisă comercializarea şi desfacerea băuturilor alcoolice, începând cu ora 19.30”, anunţă reprezentanţii Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara. 

Jandarmii recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice. Totodată jandarmii amintesc că sunt interzise materialele pirotehnice iar spectatorii nu au voie să introducă în stadion obiecte care pot să pună în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă. 

CITEŞTE ŞI: Au curs amenzile în vestul țării! Pentru ce au dat poliţiştii cele mai multe sancţiuni?

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire. 

Ultima modificare Miercuri, 29 Noiembrie 2017 13:51

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login