Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Misiune specială a polițiștilor timișeni! S-au mobilizat pentru a dona sânge și pentru a ajuta copiii nevoiași

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

“Protejăm oameni, ajutăm oameni!”, campania derulată de polițiștii timișeni! Au donat sânge pentru a salva vieți.

Având în vedere nevoia de sânge pe care o au multe persoane pentru a rămâne în viață, în cursul zilei de ieri, polițiști timișeni s-au mobilizat și au donat sânge în cadrul Campaniei “Protejăm oameni, ajutăm oameni!”.

Echipa de colectă mobilă a Centrului Regional de Transfuzie Sangvină Timișoara s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, unde peste 40 de polițiști au hotărât să se implice și să salveze vieți.

În urma Campaniei organizate, polițiștii au primit bonuri de masă, pe care urmează să le folosim pentru a cumpăra bunuri ce sunt necesare copiilor nevoiași. Campania a fost organizată cu sprijinul Sindicatului Național al Polițiștilor și al Personalului Contractual. Orice gest poate dărui un zâmbet sau chiar o șansă la viață!”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login