Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Mii de articole pirotehnice, confiscate de jandarmii timișeni!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Jandarmii timișeni au descins azi în piețele din Lugoj, unde au descoperit mii de articole pirotehnice.

CITEȘTE ȘI: Migranți, prinși la granița cu Serbia! Unii încercau să iasă din țară, alții să intre

Mai exact, în Piaţa agroalimentară Timişul, au fost identificate două persoane care încercau să comercializeze 4.670 articole pirotehnice, fără însă a îndeplini condiţiile prevăzute de lege.

Jandarmii le-au întocmit celor doi comercianţi, dosare penale privind regimul materiilor explozive şi au ca cantitate de marfă.

CITEȘTE ȘI: Se modifică tarifele pentru colectarea deşeurilor în Timiş! Cât vor plăti de anul viitor, locuitorii din zona 0 şi zona 1?

Jandarmii reamintesc tuturor timișenilor că efectuarea oricăror operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 1 an, sau cu amendă.

Ultima modificare Vineri, 28 Decembrie 2018 16:45

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login