Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Mii de articole pirotehnice, confiscate în perioada sărbătorilor!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu îi sperie nici amenzile și nici faptul că pot ajunge în spatele gratiilor!

Este vorba despre timișenii care în perioada sărbătorilor de iarnă au găsit o modalitate de a face bani ușor, dar care este ilegală, și anume comercializarea articolelor pirothnice.

Numai în ultimele două zile din an, jandarmii timișeni au desfăşurat pe raza municipiilor Timişoara şi Lugoj mai multe activităţi pentru prevenirea comerţului ilegal cu articole pirotehnice.

Astfel au fost identificate mai multe persoane care încercau să comercializeze aproximativ 5.000 de articole pirotehnice, fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de lege.

Jandarmii le-au întocmit comercianţilor acte de constatare conform legii privind regimul materiilor explozive şi au ridicat marfa în vederea continuării cercetărilor.

Jandarmii reamintesc că efectuarea oricăror operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Ultima modificare Miercuri, 04 Ianuarie 2017 13:16

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login