Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Migranții au dat năvală în Timișoara! Câți au fost prinși?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mirajul occidentului continuă să aducă migranți la frontiera de vest a României, care în încercarea de a ajunge în alte state europene, nimeresc în țara noastră.

Este și cazul unui grup numeros de irakieni și sirieni care au fost prinși aseară, de polițiștii de frontieră.

În urma unei acţiuni pentru combaterea migraţiei ilegale desfăşurate pe raza municipiului Timişoara, poliţiştii de frontieră au depistat 18 cetăţeni irakieni şi sirieni, fără documente de identitate, care intenţionau să ajungă ilegal în ţări din vestul Europei.

Alţi patru cetăţeni din Kosovo au fost depistaţi de către poliţiştii de frontieră de la Moraviţa, în timp ce încercau să intre ilegal în ţară.

"În apropierea unei pensiuni de pe raza municipiului Timişoara au depistat un grup format din 18 cetăţeni străini, fără documente de identitate asupra lor. Având în vedere faptul că cei în cauză nu îşi justificau prezenţa în zonă, grupul, format din 7 bărbaţi, 6 femei şi 5 copii, a fost condus la sediul institutiei, pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, persoanele în cauză au declarat că sunt cetăţeni din Siria şi Irak, adulţii au vârste cuprinse între 19 şi 36 de ani, iar copiii între 1 şi 5 ani. De asemenea, au mai declarat că intenţionau să ajungă în ţări din vestul Europei", anunță Poliția de Frontieră Timișoara.

Şi poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stamora Moraviţa au desfăşurat astăzi o actiune în zona de competenţă, în urma căreia au depistat, în apropierea graniţei, pe direcţia localităţii Moraviţa, patru cetăţeni din Kosovo.

Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 18 si 48 de ani, au încercat să intre ilegal în ţară din Serbia, cu intenţia să ajungă în Germania, la muncă. În cauză, se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, cei patru bărbaţi urmând să fie preluaţi de către Serviciul pentru Imigrări Timiş.

Ultima modificare Vineri, 09 Decembrie 2016 17:12

1 comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login