Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Migranți ascunși printre materiale de construcții, pentru a ieși din țară!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Polițiștii de frontieră au descoperit 12 irakieni și sirieni, care încercau să iasă ilegal din ţară, ascunși în remorca unui TIR încărcat cu materiale de construcţii.

Migranții au fost filați de polițiști, astfel noaptea trecută ei au fost îmbarcați în compartimentul marfa al unui automarfar înmatriculat în Turcia. 

CITEȘTE ȘI: Artistul timișorean, Daniel Dorobanțu, din nou în fața publicului cu un concert extraordinar!

După ce mijlocul de transport s-a pus în mişcare spre municipiul Arad, polițiștii de frontieră au intervenit, au oprit camionul și l-au condus la sediul ITPF Timișoara. Astfel, în urma controlului specific, în interiorul compartimentului de marfă au fost descoperiţi ascunşi, printre încărcătura mijlocului de transport, 12 de cetăţeni străini”, spun polițiștii de frontieră.

Automarfarul era condus de un cetățean turc în vârstă de 47 ani și transporta conform documentelor de însoțire materiale de construcții, pe ruta Turcia – Germania. 

În cadrul cercetărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetățeni irakieni și sirieni, toți bărbați, cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani, toţi fiind solicitanți de azil în România.

Migranții au declarat că intenţionau să ajungă în state din vestul Europei, unde doreau sa-şi găsească locuri de muncă.

CITEȘTE ȘI: Ştim cum s-a produs tragedia în urma căreia un tânăr a murit, iar alţi opt oameni au ajuns la spital

Extinzând cercetările, la locul îmbarcării au mai fost descoperite alte patru persoane, cetățeni irakieni (2 bărbați, un minor și o femeie), de asemenea solicitanți de azil în România.

În prezent, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți pentru şoferul tirului şi de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetăţeni străini, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Ultima modificare Luni, 07 Ianuarie 2019 12:39

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login