Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Metoda ACCIDENTUL încă se practică! Ce ţeapă era să ia un bătrân din Timişoara?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trei bărbați, cu vârste între 27 și 40 de ani, au fost prinşi în fragrant de poliţiştii timişoreni, în timp ce au încercat să înșele un bătrân de 66 de ani cu suma de 7.000 de euro, prin metoda ACCIDENTUL.

Mai exact, bătrânul a fost contactat telefonic de o persoană necunoscută care s-ar fi recomandat a fi avocatul fiului său și ar fi pretins 7.000 de euro, invocând implicarea fiului barbatului într-un accident rutier soldat cu victimă. Astfel, bătrânul s-a întâlnit cu cel în cauză, pe raza municipiului Timișoara, pentru a-i înmâna o parte din bani, însă nu s-au înțeles cu privire la suma oferită, bănuitul părăsind locul faptei cu un autoturism. Polițiștii au oprit maşina în trafic, iar cei trei bărbați, cu vârste între 27 și 40 de ani, depistați în interior au fost conduși la sediul secției de Poliţie.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de înșelăciune. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților”, transmit reprezentaţii IPJ Timiş.

Poliţia Română recomandă să manifestaţi prudenţă în cazul în care primiţi un astfel de telefon şi să nu daţi curs respectivei solicitări, în ciuda reacţiei emoţionale de moment. Înainte de a vă oferi ajutorul, aveţi în vedere că, în cazul unui accident, nu există noţiunea de plată a unor despăgubiri, decât în urma unei hotărâri judecătoreşti în acest sens sau dacă este făcută prin intermediul unor societăţi de asigurări.

Ultima modificare Luni, 31 Octombrie 2016 15:49

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login