Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Mesaj emoționant, transmis de colegii doctoriței care a murit în timpul gărzii la spital!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Colegii doctoriței de 44 de ani care a murit în timpul serviciului sunt în continuare în stare de șoc.

CITEȘTE ȘI: Timișoara City Marathon rescrie istoria orașului prin alergare! Când are loc evenimentul?

Cosana Claiciu era doctor cardiolog și lucra la Spitalul Județean din Arad, iar sâmbătă dimineața a căzut secerată. Colegii au încercat în zadar să o readucă la viață. Doctorița şi-a dat ultima suflare sub privirile personalului medical din unitatea în care şi-a desfăşurat activitatea în ultimii ani.

Colegii de pe Secția de Cardiologie și Recuperare Cardiologică din cadrul Spitalului Județean au transmis familiei îndoliate un mesaj.

Suntem cutremurați de trecerea prematură în eternitate, a colegei noastre dr. Cosana Claiciu. Era un medic foarte bun, muncitor, dedicat trup și suflet pacienților. Cosana a fost o colegă deosebită, pe care, cu toții ne-am putut baza. Regretăm profund că a plecat mult prea devreme dintre noi și ne rugăm ca sufletul ei să se odihnească în pace. Transmitem și pe această cale, condoleanțe, familiei îndurerate”, a transmis echipa medicală a Secției Cardiologie și Recuperare Cardiologică.

CITEȘTE ȘI: Piața Libertății va fi ”asediată” de militari! Joi este sărbătorită Ziua Armatei Române

Cosana Claiciu va fi înmormântată mâine la Cimitirul din cartierul Bujac.

Ultima modificare Luni, 22 Octombrie 2018 17:44

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login