Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Membrii AUR au intrat cu forţa în Primăria Timişoara! Au trecut de poliţistul local de la parter şi au încercat să ajungă la biroul lui Fritz

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Situaţie fără precedent, la Timişoara, unde membri şi simpatizanţi AUR au intrat în Primăria Timişoara, să îi ceară explicaţii lui Fritz.

Sub pretextul unul protest faţă de scumpirile din ultima vreme, câteva zeci de persoane s-au adunat în faţa Primăriei.

CITEŞTE ŞI: Al treilea tramvai Bozankaya ajunge deseară la Timişoara!

"Un Miting de Protest împotriva SCUMPIRILOR în lanț pe care Administrația USR-istă timișoreană, condusă de actualul Primar FRITZ Do(ni)mic , le-a "IMPUS" chiar de la începutul Anului, în viața Timișorenilor, respectiv: - scumpiri ale gigacaloriei termice; - scumpiri ale călătoriilor urbane pe mijlocacele de transport în comun; - scumpiri ale taxelor și impozitelort locale; - scumpiri ale taxelor de eliberare de documente necesare construirii de imobile; - scumpiri ale taxelor pentru parcări; - etc. Toți cei care sunteți NEMULȚUMIȚI de proasta administrare a Municipiului Timișoara, sunteți bineveniți să vă alăturați protestarilor și să vă exprimați public nemulțumirea, dar în termeni decenți...!", a scris pe facebook, unul dintre organizatorii protestului.

Imediat şi-a făcut apariţia şi George Simion, preşedintele AUR, care şi-a asumat rolul de lider.

Acesta a încercatsă intre în Primărie pe ușa din față, însă acea ușă e închisă de când cu pandemia.

S-a văzut nevoit, ca împreună cu ceilalţi membri şi simpatizanţi AUR, să ocolească clădirea și să intre prin spate.

Au trecut cu toţii de agentul de la Poliția Locală de la parter, au încercat să facă același lucru și cand au ajuns la paznicul de la etajul 1, unde e biroul lui Fritz.

Aici au scandat fel de fel de lozinci, preț de câteva minute, după care au plecat, mai ales că primarul nu este în instituție.

CITEŞTE ŞI: Încep lucrările de extindere a Școlii Generale nr. 30! Vor fi construite 16 noi săli de clasă

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login