Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Maratonul Vaccinării continuă la Timișoara! Și astăzi s-au format cozi de la primele ore ale dimineții

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Maratonul Vaccinării continuă în forță la Timișoara! S-au format din nou cozi în fața centrului, încă de la primele ore ale dimineții.

Maratonul a debutat ieri după amiază la ora 16.00, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, și se încheie luni dimineață la ora 8.00. Aici peste 500 de voluntari lucrează non-stop pentru a imuniza cât mai multe persoane. De menționat faptul că nu este nevoie de programare în platforma națională pentru vaccinare, ci se poate face doar cu buletinul.

De ieri de la ora 16.00 și până în această dimineață, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara au fost imunizate aproape 1.452 de persoane, din care 305 pe timpul nopții.

Sunt disponibile 30 de fluxrui de vaccinare şi aproximativ 13.000 de doze de vaccin Pfizer.

Rapelul va fi asigurat printr-un maraton identic la 21 de zile de la prima doză, la Sala Olimpia.

 

 

Ultima modificare Sâmbătă, 24 Aprilie 2021 12:20

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login