Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Mai multe zboruri spre destinațiile de vacanță, de pe Aeroportul Internațional Timișoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aeroportul Internațional Timișoara, mai multe curse spre destinațiile de vacanță.

Începând de astăzi, operatorii de turism au suplimentat zborurile spre destinația Heraklion – Creta din Grecia cu încă o cursă charter pe săptămână.

CITEŞTE ŞI: Încep lucrările de extindere a Spitalului Victor Babeş din Timişoara! Vor fi ridicate noi corpuri de clădire

Astfel, turiștii din partea de vest a țării au la dispoziție un număr mai mare de curse charter de vacanță cu zbor direct de pe aeroportul Timișoara. 

Turiștii care și-au planificat sau își planifică o vacanța în Grecia, pot alege să călătorească spre:

Rhodos – 1 zbor charter pe săptămână (miercuri) până în 30 septembrie 2020;

Skiathos – 1 zbor charter pe săptămână (sâmbătă) până în 3 octombrie 2020;

Creta – 2 zboruri charter pe săptămână (luni și joi) până în 28 septembrie 2020.

Totodată, se așteaptă ca la începutul lunii august a.c. să fie operate câte 3 zboruri charter pe săptămână spre destinația Antalya, o destinație de vacanță care în fiecare an s-a situat în topul alegerii pasagerilor.

De asemenea, locuitorii din vestul țării au posibilitatea, ca din luna august a.c., să ajungă la Marea Neagră într-un timp foarte scurt, cu zborurile operate de către compania aeriană națională Tarom. Destinații de vacanță pe litoral pot fi și cele operate cu zboruri regulate, cum ar fi Bari și Veneția.

,,Deși ne aflăm într-o situație epidemiologică neașteptată, fiind și o perioadă cu multe restricții, turiștii nu au renunțat la vacanța de vară. Îi asigurăm de faptul că pe aeroportul Timișoara sunt luate permanent toate măsurile de prevenție împotriva răspândirii virusului și sunt în siguranță în ceea ce privește tranzitarea aeroportului, atât la plecare cât și la sosire. Turiștii care nu au reușit până acum să își programeze vacanța pentru perioada estivală, încă mai pot alege o destinație cu zbor charter direct de pe aeroportul Timișoara. În funcție de preferințe, aceștia pot opta fie pentru una dintre destinațiile disponibile în insulele din Grecia, litoralul Mării Negre sau Turcia, fie pentru o vacanță pe plajele însorite din Egipt sau Tunisia, spre care ne așteptăm să fie operate zboruri charter în această toamnă”, spune directorul aeroportului, Dorel GRĂDINARU.

CITEŞTE ŞI: Retim colectează deşeurile voluminoase, în cadrul unei noi campanii trimestriale în zona 1 Timiş!

Reamintim pasagerilor faptul că planul măsurilor de protecție pentru a limita răspândirea noului coronavirus, în ceea ce privește îmbarcarea si debarcarea pasagerilor pe aeroportul Timișoara este publicat pe site-ul aeroportului: www.aerotim.ro

Ultima modificare Joi, 16 Iulie 2020 15:30

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login