Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Magistrații timișoreni, în stradă! Au protestat, nemulțumiți fiind de modificările aduse Legilor Justiției

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Protest vineri după amiază la Timișoara, în fața Palatului Discasterial! Magistrații nemulțumiți  faţă de recenta ordonanţă care schimbă legile Justiţiei, au ieșit în stradă.

”Stop ordonanțelor date peste noapte!”, ”Independență”, ”Respectarea avizului Comisiei de la Veneția”, ”Independența noatră = Libertatea voastră”, sunt doar câteva dintre mesajele afișate de procurorii de la Tribunalul Timiș, care au ieșit în fața instituției cu pancarte în mână și au protestat în liniște. 

protest 5

Magistrații au fost susținuți de un grup de timișoreni din Societatea Civilă, care –au aplaudat pe procurori minute în șir și care au scandat lozinci precum: Cinste lor, cinste lor, cinste magistraților!”, ”Nu cedați!” ”Justiție, nu corupție!” sau  ”Nu vrem să fim conduși de hoți!”.

protest 6

Proteste de acest gen au avut loc în mai multe orașe din țară.

Ultima modificare Vineri, 22 Februarie 2019 17:26

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login