Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Maşină burduşită cu bani, descoperită la frontieră! Cum au încercat doi chinezi să îi păcălească pe poliţişti?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi bărbaţi de 32, respectiv 33 de ani, care au intrat în ţară, prin punctul de trecere de la Jimbolia, au trezit suspiciunea poliţiştilor.

Este vorba despre doi cetăţeni chinezi, care călătoreau cu un Mercedes înmatriculat în Cehia.

CITEŞTE ŞI: Vine urgia! Anunţul de ultimă oră al meteorologilor: ploi torenţiale, grindină şi vijelii

La verificări, aceştia au declarat că au asupra lor suma de 20.000 de euro, aceasta reprezentând plafonul vamal maxim permis de legislaţia românească.

Controlul mai minuţios a scos la iveală că aceştia minţeau, iar maşina era burduşită cu bani.

“Având suspiciuni cu privire la bunurile transportate, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a efectuat un control amănunţit, ocazie cu care a descoperit ascunsă în diferite locuri din autoturism şi în bagaje celor doi, pe lângă suma de bani declarată, 73.560 euro şi 52.000 Coroane Cehia”, transmite Poliţia de Frontieră Timişoara.

Cele 20.000 de euro declarate şi deţinute în conformitate cu prevederile legale au fost restituite cetăţenilor chinezi, iar valuta care nu a fost declarată la intrarea în țară a fost ridicată în vederea confiscării de către autoritatea vamală.

În plus, cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi cu amendă în valoare de 8.000 de lei.

CITEŞTE ŞI: Situaţie gravă, în Timiş! Nu mai sunt locuri la Terapie Intensivă, pentru bolnavii de coronavirus! Va fi adusă unitatea mobilă de la Galaţi

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login