Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Măsuri împotriva răspândirii coronavirusului: CJT cumpără module pentru izolare și acordă sprijin financiar Spitalului Victor Babeș

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Autoritățile timișene fac tot posibilul să securizeze granițele și să împiedice răspândirea virusului Covid 19.

CITEȘTE ȘI: CCIAT organizează un program de formare profesională în domeniul economiei circulare!

În acest sens, Consiliul Județean Timiș a semnat contractul, în valoare de aproape 230.000 de lei, pentru cumpărarea a 5 module duble de izolare, adică 10 containere, care vor ajunge în zonele ”fierbinți” din județ, mai exact în punctele de trecere a frontierei și la Aeroportul Timișoara.

Primele două module vor ajunge deja săptămâna viitoare, iar următoarele trei, în cel mai scurt timp.

Pe de altă parte, în urma unei solicitări venite din partea Spitalului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara, Consiliul Județean Timiș va aloca fonduri pentru achiziționarea de urgență a materialelor de protecție pentru personal, a reactivilor pentru testare, necesare pentru monitorizarea și managementul potențialelor infecții cu Covid 19 și a 450 de teste.

CITEȘTE ȘI: Interviu exploziv! Un medic de la DSP Timiş dă în vileag incompetenţa directoarei, Cornelia Malac

Unitatea sanitară din orașul de pe Bega este desemnată de comisia Ministerului Sănătății să primească și să acorde îngrijiri medicale pacienților infectați sau suspectați de infecția cu Coronavirus.

Ultima modificare Sâmbătă, 07 Martie 2020 15:50

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login