Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Lupta împotriva ţânţarilor, continuă la Timişoara! Începe o nouă campanie de dezinsecţie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Municipalitatea anunță că începând de marți, 16 iunie, se va stropi pentru combtearea țânțarilor și a altor insecte. 

Substanţa utilizată pentru efectuarea serviciilor de dezinsecţie este Cymima Plus, având substanţa activă Cipermetrin, pentru combaterea ţânţarilor adulţi și Vectobag WG având substanţa activă Bacillus thrugiensis, pentru combaterea larvelor.

Produsele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății, însă populația este sfătuită să evite contactul insecticidelor cu ochii.

Totodată apicultorii sunt îndemnați să își ia toate măsurile pentru protejarea albinelor. 

Și populația este sfătuită să își facă dezinsecția în propriile gospodării, pentru ca tratamentul să fie cât mai eficient.

Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, facem un apel la toţi cetăţenii municipiului să ia măsuri urgente de efectuarea curăţeniei în gospodăriile proprii şi de combatere a muştelor, ţânţarilor şi a altor insecte producătoare de disconfort”, transmit reprezentanții municipalității.

În caz de timp nefavorabil, perioada de efectuare a acțiunii de dezinsecție va fi prelungită.

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login