Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Luptă până la capăt! Timișorenii se pregătesc să iasă din nou în stradă, în această seară

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Timișorenii ies din nou în stradă! În această seară are loc un nou protest în Piața Victoriei. 

La prânz însă, doi dintre liderii protestatarilor s-au întâlnit cu prefectul județului Timiș, Mircea Băcală, pentru a-i înmâna mai multe cereri, pe care acesta să le trimită mai departe la București. 

Protestatarii au redactat trei cereri oficiale la adresa președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu și șefului Guvernului, Sorin Grindeanu, prin care le solicită acestora demisia. Totodată protestatarii au înmânat prefectului și ”Proclamația România 2017+”, care urmează să fie trimisă la București.

prefe 4

Proclamația este un mesaj general valabil adresat tuturor celor implicați în conducerea țării, dacă ne referim însă la cele trei cereri de demisie ele sunt foarte individual adresate și justificate. Speranța noastră este ca la cererile de demisie răspunsul pe care o să-l primim o să fie demisia, cum de exemplu am cerut la începutul lunii abrogarea ordonanței 13 și deși nu ni s-a răspuns ordonanța a fost abrogată, iar la acea proclamație sperăm ca răspunsul să fie o inițiativă legislativă majoră, dezbătută în societatea civilă, având ca finalitate un referendum care să modifice toate actele normative astfel încât să ne asigurăm că niciodată nu vom mai ajunge într-o astfel de situație indiferent cine ne guvernează”, spune Tiberiu Pfisztor, reprezentant al protestatarilor.

prefe 3

Reprezentanții Prefecturii spun însă că vor face tot posibilul ca cererile protestatarilor să ajungă la destinatari în cel mai scurt timp. 

O să analizez cu colegii din Instituția Prefectului să vedem unde direcționăm cererile. O să încercăm ca în cursul zilei de astăzi să reușim să identificăm instituțiile care le pot primi și le vom transmite”, spune prefectul județului Timiș, Mircea Băcală. 

Chiar și așa protestatarii se pregătesc de o mega întâlnire în această seară! ”Luptăm până la capăt” este sloganul sub care este organizat mitingul de vineri seara de la Timișoara. 

Proteste au avut loc și zilele trecute, însă participanții au fost mai puțini. De la ora 19.00 însă, organizatorii așteaptă din nou un număr impresionant de timișoreni în Piața Victoriei. Ca și la protestele de săptămâna trecută, de la ora 18.00 manifestanții se vor aduna în cartiere și vor pleca în marș spre centrul orașului. La ora 19.00 în Piața Victoriei fiind punctul de întâlnire.

pr

Protestul din această seara se va repeta și duminică, atunci când sunt așteptați din nou mii de timișoreni în stradă.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Acţiune în forţă, în toiul nopţii! Sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie, smulse de pe stâlpi

Acţiune în forţă, în toiul nopţii! Sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie, smulse de pe stâlpi

La Timişoara continuă acţiunea de îndepărtare a cablurilor aeriene, care, conform unei Hotărâri de Consiliu Local trebuiau mutate în subteran încă din anul 2015.

Detalii

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

Vești excelente pentru șoferi! Drumul care duce spre Aeroport va fi lărgit la patru benzi.

Detalii

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

Vești bune pentru șoferi! Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului județean care duce la Aeroport.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login